Blog Eigenwijs

 
8 oktober 2021 - 11:25. Rinze van der Lei

Eigen-wijs digitaal wordt EigenwijsNEXT

Je hebt het vast al gehoord. We zijn bezig een complete bron voor kunst & cultuur te worden: we worden EigenwijsNEXT. Een complete methode voor de verschillende kunstvakken.
Beeldwijs is toegevoegd en is een geheel nieuwe leerlijn beeldende vorming. Het biedt ruim 180 lessen in tekenen en handvaardigheid rond herkenbare thema’s. Met behulp van praktische aanwijzingen en inspirerende (voor)beelden uit de kunst werken de kinderen stapsgewijs naar een beeldend product. 

  • Dramawijs kende je al, maar is nu helemaal compleet. In 40 spannende lessen maken de leerlingen kennis met de wereld van toneel en theater.
  • Muziekwijs is onze moderne complete muziekmethode voor alle groepen met ruim 130 lessen muzieklessen en 500 liedjes. Keus te over met steeds nieuwe liedjes en lessen.
  • Danswijs is een uitdagend methodedeel met 40 lessen waarin de kinderen uit alle groepen leren bewegen op muziek in alle stijlen. 

 Een nieuwe zoekmachine maakt het mogelijk om lessen op thema te sorteren. Hiermee kun je de kunst- en cultuur lessen makkelijk aan laten sluiten bij actualiteiten en thema’s die behandeld worden in jouw klas! Bij alle uiteindelijke upgrades hoort -wat ons betreft- ook een frisse nieuwe uitstraling. De homepage en de methode krijgen een nieuwe look, en ook de nieuwsbrieven zien er anders uit dan je gewend bent! 

Aan je abonnement verandert voorlopig nog even niets. Vanaf oktober zijn deze upgrades gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Eigenwijs. De komende maanden kun je dus rustig alles uitproberen.