Blog Eigenwijs

 
14 september 2020 - 22:30. Rinze van der Lei

Tientjesregeling Pabo wegens groot succes vervolgd

Studenten aan de Pabo kunnen nog steeds op een heel eenvoudige wijze alle liedjes en lessen van Eigen-wijs Digitaalbekijken en gebruiken in de stageklas. Geen boeken nodig, geen zoektocht op internet. Lessen muziek en lessen dans in een doorgaande leerlijn:  

  • Alle liedjes en opnames van de liedbundel Eigen-wijs
  • Alle liedjes en opnames van de liedbundel Kleuterwijs
  • Honderd unieke Engelstalige liedjes, ingedeeld in de thema’s van Engels-in- het-basisonderwijs (Eibo)
  • Alle lessen van Muziekwijs
  • Alle lessen van Danswijs
  • En nog meer… dramalessen, video’s, spelvormen…

Ook dit jaar zetten we onze unieke actie weer voort. Zo kunnen alle studenten ervaringen opdoen met ons programma. Hiermee ondersteunen we de landelijke actie Meer muziek in de klas! Voor structureel muziekonderwijs aan alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen.