Blog Eigenwijs

 
2 januari 2017 - 12:15. Rinze van der Lei

Voorbereiding NOT 2017

Van 24 januari tot 28 januari 2017 staan we weer op de NOT. Leuk als gebruikers van het programma even langs komen om hun ervaringen met ons te delen. Je vindt ons op stand..

Het NOT-team bestaat uit 6 personen: Stichting Eigen-wijs Trainingen komt ons (Frans, Lieuwe en Rinze) helpen met drie mensen: Annelore Horn, Mike en Jan Gaasenbeek. We huren weer een groot digibord om lessen en liedjes te kunnen laten zien. Twee jaar geleden hadden we bijna de meeste bezoekers per vierkante meter: iedereen die een proefcode wilde hebben, moest zijn toegangspas laten scannen. We hopen ook dit jaar veel bezoekers te trekken. Voor de koopjesjagers: Eigen-wijs, Kleuter-wijs en de cd-sets van Kleuterwijs mogen we met een aardige korting verkopen.