Blog Eigenwijs

 
2 januari 2017 - 12:35. Rinze van der Lei

Voortgang

De ontwikkeling van de lessen van EigenwijsDigitaal vordert gestaag. Hoewel de meeste lessen gebaseerd zijn op (de tweede uitgave) van Moet je Doen, kost het omwerken van de lessen naar een digitale vorm haast nog meer tijd dan het uitschrijven van de volledige lessen. We zijn toen twee jaar bezig geweest met het schrijven van Moet je doen; we zijn nu een jaar bezig met het digitaliseren van de lessen. En het zal nog wel een jaartje duren voordat alles echt klaar is.

Het resultaat is er dan ook naar. Dat vinden wij niet alleen, dat vinden ook veel gebruikers die we aan de telefoon krijgen.  De lessen worden vormgegeven door Mariette Haverkort van het Bureau Criterium in Arnhem en ze zien er prachtig uit. De vele illustraties, foto’s en tekeningen maken er een heel aantrekkelijk beeld van wat gewaardeerd wordt door leerkrachten en kinderen. Nog nooit hebben we zoveel positieve reacties op door ons ontwikkeld materiaal gekregen. In vergelijking met andere methodes is het ook gelukt om de kosten per leerling laag te houden. En dat dan zonder subsidie!