Prijzen per 1 oktober 2021

Prijzen vanaf 1 oktober 2021

 

prijs per leerling

Abonnement EigenwijsNext compleet

bestaat uit

 • Muziekwijs: ruim 130 lessen muzieklessen en 500 liedjes
 • Danswijs: 40 danslessen
 • Dramawijs: 40 dramalessen
 • Beeldwijs: ruim 183 beeldende lessen.

€ 4,90

Abonnement EigenwijsNext basis 

bestaat uit

 • Muziekwijs: ruim 130 lessen muzieklessen en 500 liedjes
 • Danswijs: 40 danslessen
 • Dramawijs: 40 dramalessen.

€ 2,60

Ga naar het bestelformulier basisscholen om een schoolabonnement of om een proefcode voor twee maanden aan te vragen.

Voor scholen in het BUITENLAND:
klik hier voor het aanvragen van een proefcode. 
klik hier voor het aanvragen van een abonnement.

 

Opleidingen

De complete methode EigenwijsNextl (Zingwijs, Beeldwijs, Muziekwijs, Danswijs en Dramawijs) is voor docenten aan Pabo's en Opleiding tot klassenassistent gratis. Er zijn accounts beschikbaar die uitsluitend voor het gebruik in het muzieklokaal zijn bedoeld. 

Ga naar het bestelformulier docenten Pabo's, Opleiding klassenassistent en Opleiding Docent Muziek.
Let op: dit formulier is voor Pabodocenten!! Studenten kunnen zich hier aanmelden.

Studenten en anderen

De complete methode EigenwijsNext (Zingwijs, Beeldwijs, Muziekwijs, Danswijs en Dramawijs) is voor studenten via gratis codes in het boek Eigen-wijs en Kleuter-wijs tijdelijk toegankelijk. Verzilver je codes hieronder.

Ook is het mogelijk logincodes aan te schaffen. Zie hieronder.

Studenten kunnen voor € 10,00 per jaar een beveiligde inlogcode aanschaffen. Dit geldt voor studenten van bijna alle pabo's, enkele mbo-opleidingen en de Opleidingen Docent Muziek. Klik hier om de aanmeldprocedure te starten. Je krijgt dan per mail je gebruikersnaam en je wachtwoord toegestuurd. Het is ook mogelijk om via de link hierboven je studentabonnement te verlengen.
Meestal duurt het ca 30 minuten voordat je een email ontvangt met de code.

Gebruik een werkend (!) emailadres van je onderwijsinstelling! 

Staat je opleiding niet bij de invullijst op het aanmeldformulier? Neem dan contact op met je docent muziek.

Let op: De beveiliging van het programma verhindert dat er op twee plaatsen tegelijk kan worden ingelogd. Vier uren nadat je bent ingelogd op plaats a is het pas mogelijk om op plaats b met dezelfde code in te loggen. 

Ckv's

De complete methode EigenwijsNexl (Zingwijs, Muziekwijs, Danswijs, Dramawijs, Beeldwijs) kost voor Centra voor kunstzinnige oriëntatie en vakleraren € 325 per jaar incl. 1 gebruikersnaam en € 55 voor extra accounts.

Danswijs kost € 50 per jaar incl. 1 gebruikersnaam en € 55 voor extra accounts.
Dramawijs kost € 50 per jaar incl. 1 gebruikersnaam en € 55 voor extra accounts. 

Beeldwijs is niet als losse module verkrijgbaar.

 

Ga naar het bestelformulier vakleraren, muziekscholen en/of Centra voor Kunstzinnige Vorming.
Of
Vraag een gratis proefcode aan.

Code verzilveren

In ieder nieuw exemplaar van de liedbundels Eigen-wijs en Kleuter-wijs vind je een flyer met een krascode om tien keer gratis in te loggen. Wil je de krascode verzilveren? Vul deze dan hieronder in.

Logins aanschaffen

Wil je altijd en overal gebruik kunnen maken van Eigen-wijs Digitaal? Schaf dan nu je inlogmomenten aan: 50 momenten voor € 30,00.
Ben je nieuwe gebruiker? Vul eerst enkele gegevens in, ga daarna door met de aankoop. Na betaling worden je accountgegevens je per mail toegestuurd.

NB: Het gaat hier om een volautomatische procedure waarbij alleen betaling via iDeal mogelijk is.

 Nieuwe gebruiker
 Bestaande gebruiker

Attentie: retourmail met inloggegevens komt vaak in de spambox terecht. Controleer die svp voordat je ons gaat mailen met de vraag waar het mailtje met de gegevens blijft!

Privacy verklaring

Privacy-verklaring Meesters in Muziek

 

Wij zijn als Meesters in Muziek verantwoordelijk voor de bescherming van persoonsgegevens. Heb je een vraag dan kun je je tot ons wenden via info@eigenwijsdigitaal.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

We verwerken persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Afhankelijk van de dienst die je gebruikt of de gegevens die je verstrekt, kan dat gaan om:

 • Voor- en achternaam
 • Geslacht
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Zakelijke contactgegevens zoals functie, school, organisatie of de sector waarin je werkzaam bent
 • Naam opleider
 • IP-adres van waaruit je inlogt

Daarbij is ons uitgangspunt altijd dat we de hoeveelheid gegevens die we verwerken zoveel mogelijk beperken afhankelijk van het doel waartoe we de gegevens verwerken. De gegevens die je verstrekt hebt worden tot vijf jaar na beëindiging van de activiteit bewaard.

Met welk doel verwerken Meesters in Muziek gegevens? Overzicht per type activiteit en contact:

Afname producten en diensten: 

 • abonnementsgegevens voor Eigen-wijs Digitaal; 
 • e-mailgegevens van klanten (waaronder studenten) die inlogmomenten of studentabonnementen aankopen; 
 • klanten van de Liedwinkel;
 • ontvangers van de Nieuwsbrief. 

Ontvangers van persoonsgegevens

Meesters in Muziek delen sommige van deze persoonsgegevens met de volgende categorieën van verwerkers of E-mail diensten voor de verspreiding van de Nieuwsbrieven:

 • Hosting partijen 
 • Website developers
 • accountant

Met onze verwerkers sluiten we een verwerkersovereenkomst af waarin wij hen nooit toestemming geven de persoonsgegevens te gebruiken voor een ander doeleinde dan met ons is overeengekomen.  

Rechten.
In de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vastgelegd welke rechten je hebt met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens. Graag informeren we je hier in het kort over je rechten. 

 • Je hebt het recht je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
 • Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens.
 • Je hebt het recht op beperking van de verwerking van je persoonsgegevens bijvoorbeeld wanneer deze niet meer correct zijn.
 • Je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je ons kunt verzoeken je gegevens gebundeld aan je te verstrekken zodat je deze kunt doorgeven aan een andere partij. 

Een uitgebreidere omschrijving van alle rechten vind je in de AVG die je bijvoorbeeld kunt inzien via de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Klachten. 

Heb je een klacht over de wijze waarop wij je gegevens verwerken of over de wijze waarop we omgaan met je rechten, dan kun je je ook wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.  

Google analytics

Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag op de sites van Meesters in Muziek verzameld. Zo is voor het Meesters in Muziek zichtbaar hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie wordt gebruikt om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van websites van onze websites. Tevens wordt op basis van de gegevens de werking van de website geoptimaliseerd. 

De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Meesters in Muziek hebben hier geen invloed op. Meesters in Muziek heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Wil je niet dat je klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kun je via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die je bezoekt, dus niet alleen voor de websites van Meesters in Muziek.