Blog Eigenwijs

 
10 mei 2016 - 11:05. Rinze van der Lei

Subsidie voor het Muziekonderwijs

Er is veel vraag naar subsidie door basisscholen voor het geven van muziekles. Volgens het ministerie van Onderwijs hebben 728 scholen zich voor een bijdrage gemeld om vanaf komend schooljaar te kunnen starten met meer en beter muziekonderwijs.

Lees verder
19 april 2016 - 17:15. Rinze van der Lei

Gebruikers

6 maart 2016 - 09:45. Rinze van der Lei

Maak muziek weer kerndoel, Jet

Door Clara Legêne
Daar zit je dan als muziekdocent. Te kijken naar een aflevering van De Wereld Draait Door. Waarin van de koningin tot en met een dichter (die kinderen oproept hun instrumenten kapot te slaan), hartstochtelijk wordt gepleit voor Méér Muziek in de Klas. Daar kun je toch niet tegen zijn?

Lees verder
26 januari 2016 - 15:50. Rinze van der Lei

Van start!

De eerste digibordlessen zijn geplaatst in Muziek-wijs! Na een maandenlang durende voorbereiding die helemaal in het teken stond van de te ontwikkelen techniek stond, zijn we vanaf begin december 2015 eindelijk begonnen met het digitaliseren van de lessen.

Lees verder
26 september 2015 - 17:15. Rinze van der Lei

Subsidie voor het Muziekonderwijs

Meer en beter muziekonderwijs voor alle kinderen in Nederland! Dat is het motto van de nieuwe subsidieregeling van het FCP. Gelukkig maakt de door de SLO ontwikkelde doorgaande leerlijn al onderdeel uit van Eigenwijs Digitaal. Daar wordt o.a. om gevraagd in de eisen voor subsidietoekenning.

Lees verder
«vorige12345volgende»