Blog Eigenwijs

 
1 maart 2018 - 12:50. Rinze van der Lei

Langzamere liedjes

Vanuit het S.O. kwam de vraag om iets te doen aan het tempo van de liedjes: voor sommige kinderen gaan veel liedjes te snel. Achter de vocale en instrumentale versies staat een symbooltje wat de snelheid aangeeft. Klik daarop en het tempo is zo’n 10% lager. De toonhoogte blijft gelijk!

Lees verder
1 maart 2018 - 12:25. Rinze van der Lei

Thuis inloggen?

Wil jij thuis wel eens inloggen onder schooltijd? Maar dan kan de school niet meer inloggen….. Vervelend, maar er is iets aan te doen. Geef het IP-adres van de school aan ons op via een mailtje en we stellen dat IP-adres dan als prioriteit in. Dat betekent dat de school altijd kan inloggen. Na 15.00u kunnen alle leerkrachten ook thuis onbeperkt inloggen.

Lees verder
1 maart 2018 - 12:20. Rinze van der Lei

Nieuwe player

Is het je opgevallen? Een nieuwe player onderin het scherm. Kan stoppen, maar ook terugscrollen. Een enorme verbetering.

Lees verder
1 maart 2018 - 12:10. Rinze van der Lei

Groepsaanduiding

Ook uit het S.O. kwam de vraag of de groepsaanduiding bij de lessen van Muziek-wijs zou kunnen vervallen. De lessen van bijv. groep 5 zijn voor kinderen met beperkingen van 12 jaar beter te volgen dan de lessen uit groep 8. Klik op de groepsaanduiding en het verdwijnt. 

Lees verder
20 september 2017 - 10:50. Rinze van der Lei

Voor Pabostudenten

Vanaf dit schooljaar kunnen Pabo- en conservatoriumstudenten in Nederland en België een studentabonnement voor €10,00 aanschaffen. Zo werkt Eigen-wijs Digitaal ook actief mee aan de duurzame verankering van kwalitatief goed muziekonderwijs op de Pabo’s. Niet voor niets heeft de overheid ook daar subsidies voor gegeven. Kijk hier voor meer info.

Lees verder
«vorige12345volgende»